Sfaturi utile pentru inchirierea unei masini in concediu sau vacanta de iarna

Vacantele si concediile sunt cele mai importante momente pentru care apelezi la inchirieri masini deoarece vrei sa stai fara griji si sa te relaxezi in timp ce conduci. Indiferent in ce loc te afli in momentul in care vrei sa inchiriezi o masina, sfaturile de mai jos te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru tine.

Vorbeste cu personalul din compania de inchirieri masini

Atunci cand apelezi firma de inchirieri masini este foarte important sa comunici deschis cu personalul. Afla daca optiunea pe care ai vazut-o are anumite clauze sau conditii speciale, sau daca masina mai este disponibila. Uneori este posibil sa fie deja rezervata caz in care vei primi o alta masina similara sau o masina mai mare la acelasi pret. Totul depinde de momentul in care apelezi compania de inchirieri si de cat de solicitata este aceasta. Puteti inchiria o masina rapid si usor pe Craiovarentacar.ro

Verifica in contract distanta limita pe care ai voie sa o parcurgi

Desi nu este comun in Romania, sunt si companii de inchirieri masini care impun o distanta maxima pe care o poti parcurge cu vehiculul inchiriat. Inainte de a pleca de pe loc este necesar sa verifici acest lucru si sa alegi o alta companie daca ti se impune un numar limita de kilometri. Cu siguranta nu vrei sa fii constrans in vacanta ta si sa te uiti mereu la numarul de kilometri parcursi, sa calculezi distante si sa fii mai stresat decat ai fi fost daca iti foloseai propria masina.

Inchirieri masini | inchirieri Auto Craiova | Craiova rent a car | WLC Rent a Car | craiovarentacar.ro

Inchirieri masini

De unde poti prelua masina si unde o poti lasa

Este important sa stabilesti de la bun inceput de unde iei masina si unde o lasi. Sunt companii care accepta ca masina sa fie preluata si lasata la aeroport, acesta fiind un avantaj major pentru ca daca urmeaza sa zbori undeva in vacanta este foarte convenabil sa lasi masina in aeroport fara sa apelezi la rude, prieteni si taxiuri care sa te duca pana acolo.

Nu uita documentele necesare

Ai nevoie de permis de conducere, un card de credit pe numele conducatorului auto si un voucher printat pe care il primesti de la compania de inchirieri auto. Este important ca pe card sa ai toate fondurile necesare pentru a face depozitul solicitat de firma de inchirieri auto, astfel incat sa nu existe probleme la preluarea vehiculului.

Daca ai intentia de a conduce masina si in exteriorul tarii, intreaba daca acest lucru este posibil si care sunt taxele aferente.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/car-vehicle-transportation-travel-2565185/

Copy and paste this code as the first item into the of every webpage you want to track