Ce destinatii turistice sunt in judetul Dolj?

Din data de 15 mai se trece de la starea de urgenta la starea de alerta. De acum, normele legale va permit sa plecati in drumetii, insa pana sa ajungeti in zona din care veti porni pe jos, daca nu aveti propria masina, puteti sa apelati la o firma de inchirieri auto. Daca sunteti locuitori ai orasului Craiova sau din zonele limitrofe si doriti sa ajungeti la o destinatie turistica din judetul Dolj, Craiovarentacar.ro va pune la dispozitie o flota auto din care sa alegeti masina preferata pentru drumetie.

Destinatii turistice din judetul Dolj

Poate ca este mai bine ca in prima parte a perioadei de alerta craiovenii sa nu isi programeze drumetii foarte departe de casa, pana la urma, judetul Dolj ofera locuri speciale, minunat de exploatat:

Cum va pregatiti pentru o drumetie?

O drumetie bine pregatita va salveaza de stres si va asigura linistea sufleteasca in perioada de odihna. Este important sa va planificati din timp plecarea pentru a va pregati bine si pentru a rezerva un buget special – accesibil, de astfel. Alegeti destinatia in functie de ce v-ar placea sa vedeti.

Firma de inchirieri auto | Craiovarentacar.ro

firma de inchirieri auto

Masina nu este necesar sa o pregatiti, pentru ca o luati in perfecta stare de functionare de la Craiovarentacar.ro. In schimb, pregatiti-va bagajul in avans - pentru a nu uita ceva, ar fi mai bine sa va pregatiti bagajele cu o seara inainte. Pana la urma, nu e vorba despre un bagaj voluminos: cafea, apa, racoritoare si alimente.

Nu uitati sa luati un kit de prim ajutor, util in caz de accidente. Verificati-va documentele: luati actele importante de care veti putea avea nevoie pe drum. Nu in ultimul rand, luati in considerare vremea. In timpul unei drumetii este foarte important sa va bucurati de vreme frumoasa.

Sursa foto: https://pixabay.com

Copy and paste this code as the first item into the of every webpage you want to track