1 ore
0 ore
whatsapp viber digi

Rezerva prin telefon! Suna la +40762135800

Echipa noastra este aici sa va ajute 24/24 indiferent de problema
Service

Preturi Minime!
Pe zi de la*

Service

Tarife Speciale la Inchiriere

Rezerva masina din timp pentru discount-uri substantiale! Vezi ofertele zilei pentru preturi speciale! Ia-ti modelul dorit la cel mai mic tarif de pe piata! Daca esti in cautarea celui mai bun raport calitate/pret ai nimerit unde trebuie! In fiecare zi luptam sa oferim servicii competitive!

Mai mult

Bine ati venit la Brasov Rent a Car

Brasov rent a car va pune la dispozitie servicii de inchirieri masini ( cu sau fara sofer) si transfer de la aeroport. Livrarile la Aeroportul International Brasov si in Brasov sunt lipsite de costuri. Pentru a satisface nevoile clientilor avem puncte de lucru deschise si in alte aeroporturi din tara: aeroportul din Bacau, aeroportul din Timisoara, aeroportul din Cluj, aeroportul din Otopeni si multe altele. Mai multe detalii: https://brasovrentacar.ro/

 

Pentru livrari in alte locatii va rugam contactati-ne pentru a primi o oferta.

Preturile pentru inchirieri auto sunt exprimate in euro/zi in functie de perioada de inchiriere in zile.

In oferta de inchiriere sunt incluse: Livrarea gratuita, asigurarile RCA si CASCO, spalare ( nu este necesar sa predati masina curata), iar daca este cazul inlocuirea masinii inchiriate se face fara un cost aditional.

O zi de inchiriere reprezinta 24 de ore. Depasirea cu 4 ore a perioadei de inchiriere se taxeaza cu o zi suplimentara!

Masini de inchiriat Brasov

De ce sa alegi Brasovrentacar? Mereu ne focusam pe cerintele si exigentele clientilor, acestia revin cu placere stiind ca noi oferim servicii excelente si ireprosabile la cele mai avantajoase preturi la oricare dintre clasele disponibile: masini mici, masini mari, SUV, microbuze, masini manuale sau automate, econimic sau lux.

Clientii nostri au parte de cele mai placute si sigure experiente la volanul masinii dorite. Nu ezitati sa completati formularul de inchiriere din partea de sus a paginii fara nicio obligatie. Nu este obligatoriu de un depozit inainte ca masina sa fie livrata catre dumneavoastra.

Copy and paste this code as the first item into the of every webpage you want to track