Despre Noi

 

Brasovrentacar este membra a grupului WLC Auto cu sediul situat in Bucuresti, avand ca domeniul definitoriu de activitate furnizarea de servicii auto integrate de rent a car, service auto si asistenta rutiera. Datorita seriozitatii, onestitatii si implicarii fata de nevoile si cerintele clientilor am inregistrat o crestere rapida. Compania noastra ofera servicii de inchirieri masini atat in Aeroportul International Brasov, cat si in orice locatie din Brasov, precum si in cele mai importante orase din Romania: Bucuresti, Bacau, Timisoara etc. In functie de nevoile dumneavoastra, fie ca doriti sa vizitati orasul, aveti o intalnire de afaceri fie ca aterizati pe Aeroportul International Brasov. Brasovrentacar va da libertate de a merge oricand si oriunde doriti, avand o flota numeroasa dedicata atat turistilor cat si oamenilor de afaceri veniti in Romania. Punem la dispozitie o varietate de modele, economic sau lux, diesel sau benzina, mini sau SUV, noi le avem pe toate tocmai pentru a satisface gusturi distincte si multiple, chiar si a celor mai pretentiosi clienti.

 

 

Preturi Speciale la Inchiriere

Numai prin intermediul Brasovrentacar, puteti beneficia de un serviciu rent a car la cel mai avantajos pret de pe piata. Rezerva masina din timp pentru a beneficia de discount-uri substantiale! Poti urmari zilnic ofertele de pe site-ul nostru, zilnic afisam cate o noua oferta care v-ar putea incanta! Alege de sa folosesti serviciile noastre si te vei bucura de promotii pe toata perioada anului, inchiriaza acum si beneficiaza de preturi mici si multe avantaje. Daca ai mai inchiriat de la noi, avem pregatite oferte rentabile si personalizate, acordand o atentie deosebita fidelizarii clientilor prin acordarea de preturi preferentiale si un raport de calitate/ pret onest.

 

De ce Brasov Rent a Car?

Compania a inceput activitatea in Bucuresti, primordial fiind furnizarea unui serviciu de inchirieri masini de calititate, printr-un proces accesibil si simplu, la preturi avantajoase, competitive, prin satisfacerea exigentelor fiecarui client. Prin seriozitatea, corectitudinea fata de client si atitudinea pozitiva, compania a inregistrat o crestere rapida, fiind in continuua dezvoltare pentru a tine pasul cu marile companii de rent a car. Brasovrentacar va ofera acelasi servicii serioase de inchiriere si modele noi de autoturisme, atat in Brasov cat si in intreaga tara. Deoarece dumneavoastra sunteti mereu pe primul loc va punem la dispozitie cel mai bun serviciu Suport Clienti 24/7 de pe piata: 24/7 live chat, 24/7 suport e-mail, 24/7 suport prin telefon.

 

Iubim ceea ce facem si suntem dedicati clientiilor nostri! De aceea va oferim:

 

 

* Numar nelimitat de kilometri pentru rezervari de 3 zile sau mai mult

** Pana la 70% discount la inchirierea pe termen lung - discount de pana la 70% la pretul pe zi fata de inchirierea pe o perioada 1 zi a aceleiasi masini

Copy and paste this code as the first item into the of every webpage you want to track