1 ore
0 ore
whatsapp viber digi

Rezerva prin telefon! Suna la +40762135800

Echipa noastra este aici sa va ajute 24/24 indiferent de problema

Servicii Inchirieri auto

Mai jos gasiti toate serviciile pe care Brasov rent a car vi le pune la dispozitie. Daca doriti si alte servicii aditionale, contactati-ne si vom face tot posibilul sa raspundem cerintelor dumneavoastra.

 

Transfer Aeroport

Brasov rent a car va pune la dispozitie cel mai rapid si ieftin transfer de la aeroport. In functie de nevoile dumneavoastra, fie ca doriti sa ajungeti intr-o locatie din Brasov, fie ca aveti o alta destinatie in itinerariu, va stam la dispozitie cu masini pentru 4 pasageri sau microbuze 8+1. Acest serviciu este valabil de la Aeroportul International Brasov catre orice destinatie interna sau externa.

 

Destinatii

Auto 4 persoane

Microbuz 8+1

Aeroport - Gara Brasov

25 eur

45 eur

Aeroport - Centru Brasov

25 eur

45 eur

Transfer Intercity

+0,25€/km

+0,45€/km

La cerere puteti sa solicitati o alta adresa de destinatie in Brasov, fara costuri suplimentare.

   Transfer inter city

   Pentru auto 4 persoane- 0,25 eur/km(distanta de calculeaza dus intors)

   Pentru microbuz 8+1- 0,45 eur/km (distanta de calculeaza dus intors)

 Pentu transferuri de la aeroport cu un anumit tip de masina pretul poate sa varieze. Pentru oferta completati formularul. Pentru a rezerva un transfer sau pentru a simula o ruta de destinatie, va rugam apasati butonul REZERVA din dreapta paginii. In cazul in care doriti sa confirmati un transfer de la aeroport, apasati rezerva dupa ce ati completat toate detaliile din formularul de rezervare. Un email cu un fisier .pdf ce va contine toate detaliile rezervarii dumneavoastra va va fi trimis pe email. este necesar sa raspundeti la emailul primit pentru a va confirma rezervarea. Pretul afisat este cel final, cu toate taxele incluse. Taxe ca parcare aeroport, taxe de drum etc, sunt suportate de catre noi.

Procedura de transfer: Soferul va asteapta si intampina la terminalul "Sosiri" al Aeroportului International Brasov, cu o placuta cu numele dumneavoastra. Plata se efectueaza la sosirea in aeroport, urmand sa fiti transferat/a in confort si siguranta catre destinatia aleasa de dumneavoastra.

Sofer Personal

Daca doriti sa evitati stresul si aglomeratia orasului, pentru orice calatorie de afaceri, evenimente sau excursii, alegeti serviciul nostru de inchirieri masini cu sofer pus la dispozitia dumneavostra de Brasov rent a car. Va veti bucura de serviciile unui sofer profesionist, un bun cunoscator al orasului si al traficului existent, care isi va intampina clientii la zona de iesire din aeroport si ii va transfera la destinatie, in conditii de maxima siguranta. In acest mod aveti ocazia sa va bucurati de plimbare, fara a va mai lupta cu harta orasului necunoscut sau cu indicatoarele aflate pe traseu. Solutia eficienta de a putea lucra in liniste chiar si in trafic, sa va relaxati si de a castiga timp pretios este inchirierea unei masini cu sofer. Uitati de stresul la care va expuneti conducand pe strazile unui oras aglomerat si agitat!

 

  Puteti opta pentru:

    

  Tariful pentru inchiriererea masini in regim de rent a car cu sofer  este de 30 EUR/8 ore, fiecare ora suplimentara tarifandu-se cu 5 EUR. In cazul inchirierii de masini cu sofer nu mai este necesara constituirea depozitului.

whatsapp viber digi

Rezerva prin telefon! Suna la +40762135800

Echipa noastra este aici sa va ajute 24/24 indiferent de problema
Copy and paste this code as the first item into the of every webpage you want to track